Україна і Росія можуть зіграти тільки у фіналі Ліги націй – генсек ФФУ

Поділитися
Україна і Росія можуть зіграти тільки у фіналі Ліги націй – генсек ФФУ Україна може зіграти з Росією © ФК Шахтер
Командам треба буде пройти ще і плей-офф.

Генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький розповів про можливий матч збірної України проти Росії у фіналі плей-офф Ліги націй.

"З цього приводу вже кілька років діє спеціальне рішення УЄФА – максимально розводити на всіх етапах змагань, як клуби, так і збірні України і Росії. Це ж рішення діє і тут, тому в разі потрапляння в плей-офф своєї ліги, ми з Росією будемо розведені в півфіналах і зустрінемося тільки у фіналі. Це нормальна практика, яку ми абсолютно підтримуємо.

У разі фінального матчу УЄФА, можливо, запропонує варіант нейтрального поля. Але поки це все досить умовно. Зараз особисто у мене немає впевненості навіть у тому, що наші потенційні опоненти в даному питанні дійдуть до фіналу плей-офф", – сказав Запісоцький.

Нагадаємо, збірна України здобула три перемоги в трьох матчах Ліги націй і виграла свою групу, гарантувавши собі вихід у плей-офф відбору на Євро-2020, а також підвищення в дивізіоні в наступному розіграші турніру.

Росія також знаходиться в кроці від перемоги в своїй групі, що означає можливий варіант зустрічі збірних.

Обидві збірні візьмуть участь у відборі кваліфікації до Євро-2020. Якщо і збірна України і збірна Росії невдало виступлять у цьому турнірі (займуть місця не нижче третього), то у обох команд по регламенту з'являться хороші шанси навесні 2020-го зустрітися між собою у півфіналі Ліги націй групи B.

Раніше стало відомо про те, що П'ятов, Малиновський потрапили в символічну збірну туру Ліги націй.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі