Україна - Фінляндія: головні тренери команд прокоментували майбутній матч

Поділитися
Україна - Фінляндія: головні тренери команд прокоментували майбутній матч Шевченко не чекає від Фінляндії несподіваних рішень © ФФУ
Андрій Шевченко чекає на непросту гру, а Ханс Бакке готує команду до атак суперника.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко і головний тренер збірної Фінляндії Ханс Бакке прокоментували майбутнє протистояння в Одесі.

"Несподіваних рішень з боку суперника ми не чекаємо. Знаємо сильні сторони цієї команди. Вона повинна була набрати більше очок, ніж у них є зараз в активі. Так що завтра нас чекає непроста гра.

Чи стоїть завдання забити якомога більше м'ячів? Наше завдання завтра - перемогти. А думати зараз про забиті м'ячі і їх кількість... Повторюся: на нас чекає непростий матч, і найголовніше - виграти його. І, звичайно, показати хороший футбол. Ось те, на чому ми зараз зосереджені", - сказав Шевченко.

"Ми дуже добре вивчили гру збірної України. Добре знаємо суперника. У його складі є три ключових гравці - Коноплянка, Ярмоленко і Степаненко. Якщо ми зуміємо їх закрити, то й зможемо розраховувати на позитивний результат. Очікуємо, що збірна України буде завтра атакувати, контролювати гру, так що розраховуємо на стандартні положення та контратаки. Якщо при цьому ми будемо згуртованою командою з першої і до останньої хвилини, то в нас будуть шанси взяти очки", - зазначив Бакке.

Читайте також: У збірній України не чекають легкого матчу проти Фінляндії

Нагадаємо, букмекери вважають українську збірну беззаперечним фаворитом цього матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі