Україна була набагато сильніше за Сербію - Крстаїч

Поділитися
Україна була набагато сильніше за Сербію - Крстаїч Серби мають в активі лише одне очко © twitter.com
Наставник сербів визнав силу української збірної.

Головний тренер збірної Сербії Младен Крстаїч прокоментував розгромну поразку своєї команди від України з рахунком 0:5 у матчі відбору на Євро-2020.

"Хочу привітати збірну України з заслуженою перемогою. Початок матчу дещо затягнувся, а потім ми пропустили два безглуздих голи. Звичайно, мені не подобається результат. Але життя триває. Потрібно якомога швидше відновитися і зосередитися на домашньому матчі з Литвою. Українці були сьогодні сильним суперником. Вони були набагато кращі за нас, а перші два голи стали вирішальними. Беру всю відповідальність за результат на себе. Нам важко, але ми рухаємося далі", - наводить слова Крстаїча офіційний сайт Української асоціації футболу.

Після трьох матчів збірна України з сімома очками лідирує в своїй групі. Наступний поєдинок підопічні Шевченка проведуть 10 червня у Львові проти Люксембургу.

Сербія після двох матчів у відборі має в своєму активі лише одне очко. Команда Крстаїча зараз на останньому місці в групі.

Україна – Сербія 5:0: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі