Україна - Білорусь: Ярмоленко залишився незадоволений заміною, а Гармаш переживає через вилучення

Поділитися
Україна - Білорусь: Ярмоленко залишився незадоволений заміною, а Гармаш переживає через вилучення Фоменко залишився незадоволений другим таймом © ФФУ
Представники української та білоруської збірних прокоментували поєдинок кваліфікації Євро-2016.

Михайло Фоменко та Олександр Хацкевич підвели підсумок протистоянню збірних України і Білорусі, яке завершилося з рахунком 3:1 на користь українців.

Хацкевич заявив, що матч був програний ще в першому таймі і визнав свою помилку: "Перший тайм ми провалили в обороні. Не створювали ніякої агресії. У нас був інший план - надійно зіграти в обороні. Але, напевно, це була моя помилка. Ми не вгадали з гравцями в центральній зоні. Програвали багато підбирань, нам не вдавався вихід з оборони в атаку. Україна після першого тайму грала вже за рахунком, а ми трохи перебудували гру, випустили другого атакуючого гравця, але матч був програний ще в першому таймі".

А Фоменко залишився незадоволений діями своїх підопічних у другій половині гри. "Сказали гравцям, що потрібно починати другий тайм з рахунку 0:0. Але не всі це зрозуміли. Хтось випадав з гри, таке може бути", - наводить слова Фоменко Tribuna.com.

Також головний тренер української збірної прокоментував дії Гармаша, який отримав жовту картку спершу за суперечки з арбітром, а потім - за симуляцію: "Гармаш переживає, що так вийшло. Я думаю, що він зробить правильні висновки з цієї ситуації. Емоції потрібні для того, щоб творити, а не руйнувати".

У другому таймі Фоменко прийняв рішення замінити Ярмоленка, після чого лідер української збірної відмахнувся від тренера. Наставник української збірної сказав, що це були емоції: "Він був збуджений. Він не хотів, щоб його міняли. Але нам потрібно думати не тільки про сьогоднішній матч, але і про майбутнє. Було видно, що він втомився, в деяких епізодах запізнювався. Ми його поміняли, щоб він не був повністю виснажений. А емоції - це така справа".

Сам Ярмоленко підкреслив, що висловлював невдоволення собою, а не рішенням головного тренера: "Звичайно, я хочу грати 90 хвилин, хочу грати весь матч і, звичайно, незадоволений тим, що мене міняють. Але є головний тренер, який вирішує, коли міняти. Тому, якщо у мене і було якесь невдоволення, то тільки на свою адресу. Жодних образ немає - це все емоції, це все гра. Ми не дівчинки".

Читайте також: Україна - Білорусь: огляд матчу, відео голів

Нагадаємо, перемогу нашій збірній принесли точні удари Кравця, Ярмоленка і Коноплянки (з пенальті). У Білорусі ударом з одинадцятиметрового відзначився Корніленко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі