Уейн Руні оформив 200-й гол за " МЮ", ставши четвертим бомбардиром в історії клубу

Поділитися
Уейн Руні оформив 200-й гол за " МЮ", ставши четвертим бомбардиром в історії клубу © football-wallpapers.org
У матчі групи А Ліги Чемпіонів з німецьким "Байєром" Шрек забив два голи, досягнувши гросмейстерської позначки. Тепер до рекорду великого Боббі Чарльтона йому залишилося 49 точних пострілів.

Нападник МЮ Уейн Руні відзначився двома голами у матчі групового раунду Ліги Чемпіонів з леверкузенським "Байєром". Англійський форвард досяг гросмейстерської позначки у 200 точних ударів за всю кар'єру у складі "Червоних дияволів".

27-річний Руні хоч і залишився на 4-му місці у списку кращих бомбардирів МЮ, проте до рекорду великого нападника 50-70-х років Боббі Чарльтона йому залишилося 49 голів. На третьому місці йде Джек Роулі з 211-ма м'ячами, на другому - шотландець Деніс Лоу (237).

Руні повернувся на поле після двох тижнів відсутності, пропущених через травму голови - на тренуванні у зіткненні Шрек отримав рвану рану, йому було накладено шви, а сам футболіст пропустив два поєдинки збірної Англії в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу-2014 проти Молдови та України.

Раніше нападник вимагав трансферу до "Челсі", проте в клубі проти його переходу у стан конкурента - англієць залишився в МЮ, де знову отримав хорошу довіру від тренерського штабу.

Зазначимо, що майбутній суперник "Шахтаря" у групі А ("гірники" зустрінуться з англійцями 2 жовтня у Донецьку) здолав "Байєр" 4:2. Окрім Руні за "Манчестер" забивав голландець Робін ван Персі і еквадорець Антоніо Валенсія.

"Я дуже пишаюся цим досягненням. Але головне, мене тішить, що знову граю і забиваю. Ми домоглися хорошого результату - завжди важливо здобути перемогу в першій грі у Лізі Чемпіонів" , - цитує goal.com Руні.

Нагадаємо, що Уейн Руні прийшов до МЮ на зорі своєї кар'єри - у 2004 році, коли йому було 19, він так сподобався Алексу Фергюсону своєю грою за "Евертон", що той негайно запросив гравця в свою команду, зробивши з нього основного нападника. Всього Руні забив близько 290 голів - частину точних пострілів він зробив в "Евертоні", частину - у збірній Англії. !zn

Читайте також:

Фаворитами Ліги Чемпіонів букмекери вважають "Баварію", "Барселону" і "Реал"

Шахраї намагалися купити в Іспанії футболіста від імені "Манчестер Юнайтед"

Райан Гіггз призначений граючим тренером "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі