УЄФА незадоволений підготовкою Харкова до Євро-2012

Поділитися
© archunion.com.ua
За 9 місяців до Євро-2012 УЄФА знову поставила під сумнів готовність Харкова приймати гостей чемпіонату. Цього разу провиною всьому злітно-посадкова смуга і диспетчерська вишка в аеропорту.

Операційний директор УЄФА Мартін Каллен та директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський висловлюють стурбованість ситуацією, яка склалася із встановленням освітлювального обладнання на злітно-посадковій смузі та будівництвом авіаційно-диспетчерської вишки: підрядні організації вибилися з графіка і можуть затягти терміни здачі об'єктів.

Футбольні функціонери відзначають прогрес першої столиці у процесі підготовки до Євро-2012, проте сумніваються у готовності двох об'єктів.

«Ситуація, яка склалася із встановленням світлового обладнання на злітній смузі, представляє загрозу, тому що терміни постачання не виконуються, а як відомо, повністю оснащена і добре функціонуюча злітна смуга - це ключ до успішного проведення Євро-2012 у Харкові», - йдеться у листі футбольних функціонерів, який адресовано віце-прем'єр-міністру Борису Колеснікову.

Окрім того, у чиновників УЄФА є претензії до термінів здачі в експлуатацію авіаційно-диспетчерської вишки (АДВ). За планом вишка мала бути готова у грудні 2011 року. «Проте нещодавно стало відомо, що підрядник змінив робочий графік. Згідно з останніми даними, закінчення будівельних робіт заплановано на січень 2012 року, у той час як вишка буде побудована у квітні 2012 року», - йдеться в листі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі