Учасник боїв за Донецький аеропорт здобув срібну медаль на Іграх нескорених

Поділитися
Учасник боїв за Донецький аеропорт здобув срібну медаль на Іграх нескорених
Це друга медаль збірної в пауерліфтингу.

Ветеран АТО, учасник національної збірної "Invictus Games" Євген Олексенко у середу, 24 жовтня, в Сіднеї виборов срібну медаль з пауерліфтингу. Тепер у заліку української збірної п'ять медалей – три золота та по одній бронзовій та срібній, зазначили в Міноборони.

Євген Олексенко - ветеран АТО, брав участь в боях біля Донецького аеропорту, під Пісками, Опитним, Водяним (2015–2016 рр.) Пауерліфтингом він займався ще до війни.

"Євген поїхав до Сіднею, аби знову принести користь своїй країні. Та на цей раз не на полі бою, а на спортивній арені. І його мрія здійснилася, сьогодні на змаганнях "Invictus Games" він виборов срібну медаль з пауерліфтингу", - йдеться в повідомленні міністерства.

Як повідомляось, у понеділок, 22 жовтня, українські спортсмени завоювали відразу дві золотих медалі, а у перший день змагань 21 жовтня "бронзу" у велогонці здобув українець Денис Фіщук.

"Ігри нескорених-2018" стартували в австралійському Сіднеї у суботу, 20 жовтня. Цього року у міжнародних спортивних змаганнях військових, які отримали поранення під час служби, беруть участь 18 країн, зокрема збірна України у складі 15 осіб. Наші спортсмени змагатимуться у шести спортивних дисциплінах: легкій атлетиці, плаванні, веслуванні на тренажері, велоспорті на шосе, стрільбі з лука та пауерліфтингу.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі