Уболівальникам Євро-2012 спростять перетин українського кордону

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Команди, представники УЄФА, організовані групи та інші особи, які будуть кваліфікуватися як уболівальники, зможуть перетинати український кордон за спрощеною системою.

«Для тих, хто буде кваліфікований як уболівальник, а також для організованих груп людей, будуть створені максимальні умови для прискореного і спрощеного перетину кордону. Це і команди, і учасники турніру, і представники сім'ї УЄФА, уболівальники, за наявності квитка на матчі та інших необхідних документів», - повідомив перший заступник голови Нацагентства з питань підготовки та проведення Євро-2012 (Укрєвроінфрапроект) Олександр Бірсан.

Водночас він підкреслив, що незмінним залишиться посилення вимог до ідентифікації особистості.

За словами чиновника, над питанням спрощення перетину кордону зараз працює Державна прикордонна служба України спільно з іншими організаторами турніру в країні. Зокрема, розглядаються питання введення магнітних карт і введення біометричного контролю на українських кордонах.

За матеріалами Інформаційний центр «Україна 2012»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі