Уайлдер зв'язався з табором Володимира Кличка з приводу організації бою

Поділитися
Уайлдер зв'язався з табором Володимира Кличка з приводу організації бою Уайлдер готовий зустрітися з Кличком © BoxingScene
Американець готовий вийти на бій проти легендарного українця.

Чемпіон WBC у важкій вазі Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) сказав, що зв'язався з табором екс-чемпіона світу Володимира Кличка (64-5, 53 КО) з приводу можливого повернення українця в ринг.

"Зараз в суперважкій вазі дуже багато хороших боксерів і грошей. Відмінний час для нашого дивізіону, відмінний час, щоб повернутися в ринг. Я зв'язався з табором Кличка з приводу його повернення. Якщо воно відбудеться, то буде здорово. Чому б не провести цікавий бій ", - сказав Уайлдер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що стрімінгова платформа DAZN запропонувала Володимиру Кличку контракт в розмірі 40 мільйонів доларів за повернення на ринг. За контрактом Кличко повинен провести три поєдинки.

Перший бій - в Німеччині проти суперника, який входить в топ-10 світового рейтингу. Другий і третій - в Лондоні на стадіоні "Уемблі" з британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Раніше Володимир Кличко прокоментував чутки про своє повернення в бокс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі