У перший день весни в Києві почнуть продавати квитки на Євро-2012

Поділитися
У вівторок, 1 березня, в «Українському домі» у Києві пройде урочиста церемонія початку продажу квитків на чемпіонат Європи з футболу Євро-2012, повідомляє організаційний комітет «Євро-2012 Україна».

Захід пройде з 17:00 до 18:00 за участю уповноваженого президента УЄФА з питань Євро-2012, члена виконавчого комітету УЄФА Франтішека Лаурінца, операційного директора УЄФА Мартіна Каллена, директора турніру Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, представників уряду і Федерації футболу України.


«Під час церемонії буде представлений публіці перший щасливий володар квитків на Євро-2012, який був визначений на основі довільного розіграшу в рамках промо-акції від УЄФА. Нагадаємо, що український щасливчик - мешканка Київської області з ініціалами В.М., саме вона отримає чотири квитки на перший матч УЄФА Євро-2012 за участю української збірної. Ці квитки їй вручить уповноважений президента УЄФА з питань Євро-2012 Франтішек Лаурінец разом з послом турніру Олегом Блохіним», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що квитки на Євро-2012 можна купити протягом березня на сайті УЄФА. Вартість квитків - від 30 до 600 євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі