У Києві та Львові стадіони до Євро-2012 побудують із запізненням

Поділитися
В Європейському союзі футбольних асоціацій визнали наявність затримок з підготовкою до Євро-2012 стадіонів у Києві та Львові. Про це заявив генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно.

За його словами, дві українські арени не буде збудовано, як планувалося, до червня цього року. «Вони будуть готові пізніше, у жовтні», - зазначив він.

Генсек УЄФА підкреслив, що часу, який залишиться до старту чемпіонату, вистачить для тестування об'єктів. «Ми знали, що буде нелегко, але, врешті-решт, це буде прекрасне свято європейського футболу. Я розраховую на гарантії українського уряду», - зазначив Д.Інфантіно.

Д.Інфантіно зазначив, що справи у Польщі йдуть добре. «У Польщі все йде добре, все буде зроблено. В Україні все буде готово з невеликим запізненням», - сказав генсек.

Нагадаємо, українська влада планувала завершити реконструкцію НСК Олімпійський до Дня незалежності - 24 серпня 2011 року.

18 березня президент України Віктор Янукович заявив, що, можливо, завершити будівництво до 24 серпня не вдасться і стадіон буде здано восени цього року.


17 лютого голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк заявив, що у Львові на осінь поточного року заплановано відкриття футбольного стадіону, який будується до Євро-2012.


За матеріалами 2012ua.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі