У Києва - найвищий бал з підготовки до Євро-2012. Але навіть не «четвірка»

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
За результатами міжнародного прес-туру ONE YEAR TO GO, який організували УЄФА та місцеві комітети, журналісти поставили Києву найвищу оцінку за підготовку до Євро-2012 серед інших українських міст - 3,7 за 5-бальною шкалою.

НСК «Олімпійський» отримав 3,1 бала. Проте термінал F в аеропорту «Бориспіль» - 4,5. Окремо взятий Київ у позиції «city» заробив оцінку - 4,3. Перспективи відпочинку в столиці журналісти встигли оцінити в 4 бали рівно, стан доріг - в 3 бали, готелі - в 3,7 бала. Але цей показник міг спиратися на рівень не лише комфорту, але й ціни. Оскільки промайнула інформація, що українські готельєри цієї самої ціни собі скласти не можуть і при підготовці туру називали суми, що перекривають вартість польських п'ятизіркових Hilton і Radisson.

Прийом у мерії з нагоди зворотного відліку останнього року перед турніром був передбачуваний: без великого офіціозу обійтися було складно. Тим більше що в Києві до групи приєднався й генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно. Тому і президія в мерії була відповідна: віце-прем'єр Борис Колесников, голова КМДА Олександр Попов зі своїм заступником Анатолієм Голубченком, президент ФФУ Григорій Суркіс і пан Інфантіно.

Повний зал українських журналістів і відсутність можливості поспілкуватися з українськими VIP саме у форматі туру. Так що переважали протокольні загальні відповіді на тлі спокійної впевненості генсека Інфантіно в тому, що в Україні все буде добре.

Детальніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в статті Андрія Капустіна «Євро-2012: зворотний відлік пішов».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі