У фіналі ЧС-2010 з Голландією зіграє Іспанія

Поділитися
Услід за Голландією у фінал Чемпіонату світу з футболу, який проходить у ПАР, пробилася Іспанія. Команді Вісенте Дель Боске вдалося обіграти збірну Німеччини із мінімальним рахунком 1:0.

Услід за Голландією у фінал Чемпіонату світу з футболу, який проходить у ПАР, пробилася Іспанія. Команді Вісенте Дель Боске вдалося обіграти збірну Німеччини із мінімальним рахунком 1:0.

Гол у ворота німців забив на 73-й хвилині іспанський захисник Карлес Пуйоль. Він скерував м'яч до воріт Мануеля Нойєра після розіграшу кутового.

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте Дель Боске після поєдинку зізнався, що очікував більш сильної гри німців.

«Вийшов чудовий півфінальний матч між двома відмінними збірними, які намагалися зіграти в хороший футбол. Ми хотіли контролювати м'яч у цій зустрічі. Німеччина відіграла слабкіше, ніж ми очікували. Частково це пов'язано із нашою грою», - сказав наставник.

При цьому він Дель Боске вважає, що у поєдинку проти збірної Німеччини його підопічні зіграли вище всяких похвал.

«Я не хочу виділяти нікого зі своїх гравців. Сьогодні всі мої футболісти зіграли чудово. Але не можна забувати, що нам залишилося провести ще один матч. Сьогодні всі ми раді перемозі, але потрібно відновити сили напередодні фіналу. Зараз я думаю про всіх тих людей, які працювали на цю команду упродовж багатьох років. Ми добре знайомі з голландським футболом, нам доведеться дуже нелегко в фіналі», - сказав він.

У свою чергу тренер Німеччини Йоахім Лев впевнений, що Іспанія стане чемпіоном світу.

«Мої вітання Іспанії. Упевнений, що іспанці стануть чемпіонами світу. Протягом останніх двох-трьох років вони були кращими у світі. Суперники грали так сильно, вони обмежували нас у діях, - визнав наставник - Їм вдавалося віддавати передачі таким чином, що ми весь час опинялися ззаду. Ми не могли відібрати м'яч і витрачали занадто багато сил».

Обігравши Німеччину, Іспанія уперше в історії пробилася до фіналу Чемпіонатів світу. Голландці ж зіграють у головному матчі Мундіалю вже втретє.

Фінал пройде 11 липня.

За день до цього у матчі за третє місце зіграють збірні Німеччини і Уругваю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі