У "Зорі" вже забули про перемогу над "Шахтарем" і готуються до нових битв

Поділитися
У "Зорі" вже забули про перемогу над "Шахтарем" і готуються до нових битв У матчі 7-го туру УПЛ "Зоря" залишила не у справ донецький "Шахтар" © football.ua
У 7-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги луганська "Зоря" вперше за 21 рік обіграла донецький "Шахтар". Проте в команді не збираються почивати на лаврах і обіцяють дати бій іншим суперникам.

В луганській "Зорі" вже забули про історичній перемозі над "Шахтарем" в матчі 7-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, і готуються до нових битв.

За словами головного тренер луганчан, його підопічним слід рухатися вперед і прогресувати.

"Чесно кажучи, ми вже про це якось забули. (Посміхається). Хлопці повинні розуміти, що треба рухатися вперед. Тільки не зупиняючись на досягнутому, можна розвиватися. Якщо ж хлопці збираються довго почивати на лаврах, гірше від цього буде тільки їм самим. Попереду "Зорю" чекає чимало важливих матчів, так що треба зосередитися", - цитує Вернидуба "Спорт-Експрес в Україні".

Нагадаємо, що луганчани завдали першої поразки "гірникам" за 21 рік, обігравши команду Мірчі Луческу на виїзді 1:0. З-за невдачі у зустрічі з "Зорею", "Шахтар" поступився лідерство в Прем'єр-лізі "Дніпру". Між тим, незважаючи на те, що "чорно-білі" йдуть лише на 8-му місці в турнірній таблиці, експерти прогнозують, що команді Вернидуба за силу поборотися за призові місця.

Сам же наставник "Зорі" вважає, що поки що говорити про це зарано, адже не факт, що його підопічним вдасться уникнути провалів у подальших матчах.

"Зараз потрібно стабілізувати психологічний стан молодих футболістів. Адже, самі розумієте, хлопці можуть видати серію з двох-трьох відмінних матчів, після чого може піти провал там, де його взагалі не повинно було бути. Хоча, якщо хлопці будуть ставитися до своєї роботи так само, як зараз, думаю, що немає нічого неможливого. У цьому плані все в наших руках", - стверджує фахівець.

Додамо, що 26 вересня "Зоря" зіграє перший матч 1/8 фіналу Кубка України проти ФК "Олександрії". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі