У "Зорі" поставили завдання вийти у фінал Кубка України

Поділитися
У "Зорі" поставили завдання вийти у фінал Кубка України Вернидуб назвав жереб "нормальним" © football.ua
Головний тренер луганського клубу сподівається пройти "Дніпро" і поборотися за трофей.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував жеребкування півфінальної стадії Кубка України. За його підсумками "Зоря" буде боротися за вихід у фінал з "Дніпром".

"Хто випав, з тим і будемо грати. "Дніпро" - наш прямий конкурент у чемпіонаті, і в Кубку. Що поробиш, це життя. Нормальний жереб, будемо грати. Тим більше на цій стадії немає слабких суперників.

Ми на виїзді вже три роки граємо, тому матч із "Дніпром" буде домашнім лише умовно. Хоча від результату першої гри в Дніпропетровську будемо відштовхуватися на другий матч. Звичайно, як і кожен з півфіналістів, ставимо завдання пройти "Дніпро" і вийти у фінал", - підкреслив Вернидуб.

Нагадаємо, на попередній стадії "Зоря" пройшла "Волинь". Після нічиєї в першій грі луганчани розгромили суперника в матчі у відповідь (5:0).

Відзначимо, що "Зоря" і "Дніпро" в найближчу неділю гратимуть у рамках Прем'єр-ліги. А півфінальні матчі Кубка України відбудуться 20 квітня та 11 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі