У "Зорі" хочуть домогтися максимального результату в матчі проти "Фейєноорда"

Поділитися
У "Зорі" хочуть домогтися максимального результату в матчі проти "Фейєноорда" Вернидуб хоче, щоб його команда провела матч на високому рівні © ФК "Заря"
Юрій Вернидуб вважає, що клуб з Нідерландів на ходу, але у нього є слабкі місця.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від майбутнього виїзного матчу Ліги Європи проти "Фейєнорда".

"Поєдинки проти голландців повинні дати відповідь на питання, чи ми зможемо боротися за вихід у весняну частину змагань. Повний стадіон, без сумніву, вагома підмога для голландців. Але, беручи участь у Лізі Європи, ми вже звикли до такого тиску. Головне - правильно побудувати гру і постаратися провести матч на високому рівні", - сказав Вернидуб.

"Фейєнорд" на ходу, в 9-ти турах місцевого чемпіонату вони мають в активі дев'ять перемог. В колективі ван Бронкхорста зібрався сплав досвіду і молодості. У складі "Фейєноорда" сім виконавців збірної Голландії. Команда компактно діє як в обороні, так і в атаці. Але є у неї і слабкі місця, якими постараємося скористатися. Ми будемо раді будь-якому позитивному результату, але все ж будемо прагнути зіграти якомога краще і вивезти з Роттердама максимальний результат", - також підкреслив тренер "Зорі".

Нагадаємо, у двох стартових турах групового етапу Ліги Європи "Зоря" набрала 1 очко. Луганський клуб зіграв внічию з "Фенербахче", після чого мінімально поступився "МЮ".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі