У збірної України дійсно є колектив - Шевченко

Поділитися
У збірної України дійсно є колектив - Шевченко Українці не залишили шансів сербам © ФФУ
Наставник залишився задоволений своєю командою.

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прокоментував розгром Сербії (5:0) в матчі відбору Євро-2020.

"З перших хвилин у хлопців була перевага, важливо все це реалізувати в моменти. Хлопці це змогли зробити. Циганков чудово виконав два моменти, які у нього були. Потім стало трохи легше, ми знали, що серби будуть відкриватися, з'явилося більше простору. Моментами хлопці дуже добре контролювали м'яч, переводили з флангу на фланг, це було за рахунок середніх і коротких передач. Дуже правильно розміщені були, це те, що ми від них вимагаємо.

Мені дуже приємно, що у нас є дійсно колектив. Ми програємо і виграємо разом. Мені дуже приємно таке ставлення хлопців, коли вони сюди приїжджають. Вони не діляться тут на клуби, приїжджають і стають одним цілим. Вдячний львівській публіці, усім жителям за такий теплий прийом, за повний стадіон. Сподіваюся, люди підтримають нас у другому матчі, буде дуже важливо. Львівський стадіон історичний для нашої збірної, будемо сподіватися, що це триватиме завжди", - сказав Шевченко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Після трьох турів збірна України з сімома очками лідирує в своїй групі. Наступний поєдинок підопічні Шевченка проведуть 10 червня у Львові проти Люксембургу.

Україна – Сербія 5:0: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі