У збірній Білорусі сподіваються подолати "чорну смугу" та обіграти Україну

Поділитися
У збірній Білорусі сподіваються подолати "чорну смугу" та обіграти Україну Білоруси хочуть нарешті обіграти збірну України © bff.by
Збірна Білорусі ще ніколи не перемагала Україну в офіційних матчах. 9 жовтня в Борисові розраховують здобути історичну перемогу.

У Білорусі сподіваються подолати чорну смугу" і обіграти збірну України в очній зустрічі в рамках відбірного турніру Євро-2016.

За словами головного тренера білорусів Георгія Кондратьєва, його команда ще жодного разу в історії не обігравала українців і готова зробити це 9 жовтня в Борисові.

"Я чекаю від цього матчу хорошої гри. Перш за все, з боку своєї команди, тому що ми почали відбір невдало провели зовсім невиразний матч в Люксембурзі. Але я сподіваюся, що ми добре зіграємо і доставимо задоволення своїм уболівальникам. Тим більше, що Україну в офіційних іграх ми ніколи не обігравали, будемо сподіватися, що ця чорна смуга, нарешті, припиниться", - цитує Кондратьєва телеканал Футбол 1.

За словами тренера, Україні відступати нікуди, адже в першому турі ця команда несподівано програла Словаччині в Києві 0:1.

Читайте також: Захисник збірної України назвав поразку від Словаччини найгіршою грою часів Фоменка

"Українцям відступати нікуди, і нам відступати нікуди, якщо ми хочемо вирішити завдання, тому боротьба буде безкомпромісною. Можу сказати, що Україні в грі зі Словаччиною відверто не пощастило, - вважає Кондратьєв.

Раніше півзахисник збірної України Руслан Ротань зазначив, що головні козирі збірної Білорусі - бойовий характер і підтримка глядачів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі