У збірній України сподіваються зігратися до Євро-2016

Поділитися
У збірній України сподіваються зігратися до Євро-2016 Ярмоленко провів на полі весь матч © ФФУ
Гравці національної команди поділилися враженнями від гри проти Кіпру.

Гравці збірної України прокоментували мінімальну перемогу над збірною Кіпру у товариському матчі, який проходив в Одесі.

Андрій Ярмоленко: "Емоції тільки позитивні, адже ми перемогли. Напевно, це була не найкраща гра в нашому виконанні, але найголовніше, що ми виграли, порадували уболівальників, яким величезне спасибі за те, що вони прийшли сьогодні на стадіон.

У першому таймі ми грали краще. У другій половині зустрічі програвали підбір і отримували дуже багато контратак - в цьому нічого хорошого немає, так що потрібно ретельно розібрати цей матч. Гості сьогодні могли покарати нас за наші помилки. До Євро-2016 у нас ще є час, щоб зігратися. В нашій команді зараз намітився сплав молодості та досвіду. Тому впевнений, що у збірної України гарне майбутнє".

Тарас Степаненко: "Грали новачки, я вважаю, це правильно. Хлопці викликаються до збірної, їм треба колись починати грати, це стимул для кожного. До Євро ще все може бути, кожен повинен бути готовий зіграти на цьому рівні. Хоча зрозуміло, що у нас у зіграному складі були якісь комбінації, кожен знав сильні та слабкі сторони свого товариша. А коли виходять молоді дебютанти, не все виходить. Але в цьому немає нічого страшного. Так, гра не ідеальна, але є перемога, рухаємося далі".

Денис Бойко: "Ми давно один одного не бачили, тому готувалися до цього матчу в чудовому настрої. Сам же поєдинок хоч і був товариським, але ми на нього дивилися як на один з етапів нашої підготовки до Євро-2016. Тому вийшли на гру з відповідним настроєм. Я б не сказав, що ми домоглися легкої перемоги. Ще до гри говорив, що збірна Кіпру - дуже хороша команда, яка і сама грає і дає грати супернику. І просто нам сьогодні не було - довелося поборотися".

Олександр Кучер: "Добре, що виграли. Думаю, тренери отримали достатньо корисної інформації, в тому числі щодо новачків збірної. Тепер чекаємо на розбор цього матчу, проаналізуємо його і будемо рухатися далі.

Що стосується другого тайму, який для нас виявився не таким успішним, як перша половина зустрічі, то тут позначилися кілька факторів. По-перше, кіпріоти після перерви спробували переламати хід гри, стали діяти агресивніше. По-друге, в нашому складі сталося кілька замін, і це призвело до нестачі злагодженості в командних діях. Тепер будемо налаштовуватися на поєдинок з Уельсом - хочемо і в цьому матчі порадувати наших уболівальників перемогою".

Нагадаємо, матч проти Уельсу українська збірна проведе 28 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі