У збірній України продовжують підготовку до Євробаскету і вже не сподіваються побачити Леня

Фото
Поділитися
Гравці національної команди набирають форму на зборі в Южному.

Баскетбольна збірна України в Южному проводить перший етап підготовки до Євробаскету-2015. Позаду вже десять днів зборів.

У таборі збірної працюють всі 17 гравців, які починали збори. 29 липня вранці гравці займалися в тренажерці, на вечірньому тренуванні проходили курс тактичної підготовки. Сьогодні, 30 липня, ранкове заняття теж було присвячено фізпідготовці, але вже в баскетбольному залі. На вечір запланована двохстороння гра.

"На початку збору було важко втягнутися: багато уваги приділяли фізпідготовці, бігали - заробляли крепатуру. Зараз вже легше - переходимо до розбору комбінацій, гри в захисті, нападі", - розповів у коментарі "Вістям" захисник збірної Олександр Мішула.

Гравець "Дніпра" також наголосив, що у таборі збірної не надто розраховують побачити центрового "Фінікса" Олексія Леня: "Гладир побував у Южному, але вже поїхав. А Леня особливо і не чекають - казали, що його не буде".

Нагадаємо, у складі збірної з'явився новий легіонер - Джером Рендл. За словами Мішули, проблем з адаптацією в новому колективі у американця немає: "По-моєму, американці не бувають скутими - хлопець вливається в колектив. Англійську хлопці знають, так що проблем у спілкуванні немає. Та і Джером починає вчити російські слова. Тренери нам вже навіть придумали клич: Рендл кричить "Раз, два, три", а всі інші - "Україна".

Нагадаємо, в Южному збірна пробуде до 5 серпня, після чого відправиться на товариський турнір у Македонію, де зіграє три контрольних матчі. Всього ж в рамках підготовки до Євробаскету-2015 Україна проведе 10 спарингів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі