У збірній України перед матчами зі Словенією впевнені, що "потрібно писати нову історію"

Поділитися
У збірній України перед матчами зі Словенією впевнені, що "потрібно писати нову історію" Українці вже готуються до плей-офф © ФФУ
Українські футболісти вірять, що можуть пробитися на Євро-2016, а також вважають важливим не пропустити в домашній зустрічі.

Футболісти збірної України сподіваються обіграти збірну Словенії і перервати традицію поступатися в плей-офф відбору на чемпіонати світу і чемпіонати Європи. Напередодні вирішальних поєдинків гравці національної команди поділилися своїми думками про майбутню дуель.

"Не потрібно думати про минуле: у кожного матчу своя історія. Зараз на перший план буде виходити фізична готовність і характер. Результат попереднього протистояння зі словенцями в плей-офф ніяк не пов'язаний з сьогоднішнім днем. Нам треба писати нову історію", - наводить слова В'ячеслава Шевчука Dynamo.kiev.ua.

Тарас Степаненко вважає, що Україна і Словенія - рівні за силою суперники: "Враховуючи, що словенці тричі успішно проходили плей-офф, важко говорити, що ми сильніші. За цю команду говорять досить успішні результати. Я думаю, що в нашій парі немає фаворита. Але ми віримо в свої сили, можливості команди та бажання пройти далі".

А Анатолій Тимощук сподівається, що Україна не пропустить у домашньому поєдинку: "Найважливіше - не пропустити вдома, не дати супернику забити гол на виїзді, який потім може обернутися в якісь фатальні для нас речі. Ми повинні зіграти на нуль у Львові, а також повинні реалізовувати свої моменти. У цих поєдинках треба віддатися на 100-110 відсотків - багато що залежить саме від цього. Всі розуміють, що від цих матчів залежить наше футбольне майбутнє, збірної, всіх гравців, тому я думаю, що всі готові до них".

Нагадаємо, проти збірної Словенії українці зіграють 14 і 17 листопада. Перша гра пройде у Львові, друга - у Мариборі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі