У збірній України обіцяють грати з Іспанією на перемогу

Поділитися
У збірній України обіцяють грати з Іспанією на перемогу У збірної України не бояться Іспанію © football.ua
27 березня підопічним Михайла Фоменка належить пройти випробування чинними чемпіонами Європи іспанцями. Матч відбудеться на щасливому для збірної Іспанії стадіоні в Севільї.

Один з лідерів збірної України захисник Артем Федецький вважає, що його команді під силу перемогти Іспанію в рамках 5-го туру відбіркового турніру Євро-2016.

Поєдинок відбудеться 27 березня в Севільї - на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан", який вміщає 45 тисяч глядачів, "Фурія роха" не програла жодного поєдинку.

"У збірній Іспанії виступають такі ж футболісти. Так, вони грають в топ-чемпіонатах Європи і в чомусь краще за нас індивідуально. Але, тим не менш, не бачу нічого сенсаційного в тому, що ми можемо обіграти збірну Іспанії. Ми неодноразово зустрічалися з топ-збірними, так що досвід таких матчів у нас вже є", - заявив Федецький у програмі "Великий футбол".

"У поєдинку з Іспанією буде дуже важливо, щоб з нашого боку була максимальна самовіддача, дисципліна і концентрація на протязі всієї гри. Рівень суперника настільки високий, що розслабленість з нашої сторони на якусь частку секунди відразу ж призведе до проблем", - резюмував захисник української команди.

Приблизно того ж думки дотримується і колега Федецького по обороні Ярослав Ракицький із "Шахтаря". Захисник пообіцяв, що збірна України буде грати з іспанцями на перемогу.

Нагадаємо, що в кваліфікації Євро-2016 збірні Іспанії та України програли одному і тому ж супернику - Словаччини. Українці потерпіли поразку на домашньому стадіоні 0:1, а іспанці поступилися на виїзді 1:2.

Читайте також: Фоменко не встиг награти склад збірної України у товариських матчах - експерт

Напередодні стало відомо, що у складі збірної України відбулися перестановки: замість травмованого центрального хавбека Сергія Сидорчука в розташування команди Михайла Фоменка прибув його партнер по "Динамо" Сергій Рибалка. Для нього матч з Іспанією може стати дебютним у синьо-жовтій футболці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі