У збірній України не чекають легкого матчу проти Фінляндії

Поділитися
У збірній України не чекають легкого матчу проти Фінляндії Ярмоленко і Коноплянка готуються до Фінляндії © vk.com
Українські футболісти готуються до відбіркового поєдинку.

Лідери збірної України Андрій Ярмоленко і Євген Коноплянка прокоментували майбутнє протистояння з Фінляндією, а також розповіли про те, з яким настроєм приїхали в національну команду.

Андрій Ярмоленко: "З гарним настроєм приїхав в збірну, як і завжди. Буду далі набирати форму. Нам потрібна тільки перемога. Постараємося показати гарний футбол і взяти три очки. Треба уникнути минулих помилок, коли могли взяти більше очок. З тією ж Туреччиною вигравали 2:0, але не втримали.

Не треба думати, що з Фінляндією буде легкий матч. І навіть гра з Косово це підтвердила, хоча виграли 3:0. За рахунку 1:0 у них було кілька моментів. Ось цих помилок треба уникати. На матчі в Одесі буде багато вболівальників, повний стадіон і треба їх порадувати гарною грою та перемогою".

Євген Коноплянка: "Ми граємо для вболівальників. Якщо їм наша гра подобається, значить тренери обрали правильну тактику і стратегію. Коли заб'ю гол у збірній? Це важливо? Для мене важливіше, щоб команда вигравала. Нам треба набирати очки, щоб збірна вийшла з групи.

Не думаю, що Єрьоменко - це велика втрата для Фінляндії. У них вистачає хороших гравців. Особисто я відчуваю себе в хорошій формі і приїхав з гарним настроєм. Не часта ігрова практика зараз у збірній на мене не впливає. Абсолютно. У збірну завжди приїжджаю в гарному настрої, як додому".

Нагадаємо, матч Україна - Фінляндія відбудеться 12 листопада в Одесі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі