У збірній України будуть налаштовуватися на кожен матч відбору Євро-2016, як на останній

Поділитися
У збірній України будуть налаштовуватися на кожен матч відбору Євро-2016, як на останній Українці вже провели перше тренування © ФФУ
Національна команда розпочала підготовку до матчів проти Білорусі та Словаччини.

Збірна України на базі в Конча-Заспі вже готується до матчів кваліфікації Євро-2016 проти Білорусі та Словаччини. 31 серпня футболісти провели перше тренування, яке було відкритим. Не приїхав на нього лише Євген Коноплянка, який приєднався до команди пізніше.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко підкреслив, що в майбутніх матчах кожен гравець повинен викластися на повну: "У нас зараз кожна гра, як остання. З будь-яким суперником. У кожній грі треба бути на 100 відсотків мотивованими. Футбол - колективна гра, і якщо хоча б один хтось не викладається на повну, то команда має проблеми. За прикладом не треба далеко йти - остання гра "Шахтаря" в Лізі чемпіонів. Але добре те, що добре закінчується".

"Ми у важкому становищі, тому потрібно брати максимум очок у двох матчах, інші варіанти нас не влаштують. Нам потрібно виходити і повністю віддаватися грі, і думаю, результат прийде. Зараз білоруси виступають непогано, і новий тренер у них - наш старий знайомий, Олександр Хацкевич. Що стосується словаків... Їм дуже "поперло" з першої гри з нами і везе досі. Треба закінчувати цей фарт", - зазначив захисник збірної Артем Федецький.

А Руслан Ротань також виділив тренера білорусів, а ще сказав, що всі вже скучили за Коноплянкою. "Білорусь вже змінилася. Там завжди сильний колектив, є Олександр Глєб. Тепер з'явився дуже хороший тренер, який навів порядок з дисципліною. Що стосується Словаччини, то ця команда завжди б'ється до кінця, дуже сильний суперник. Звичайно, ми скучили за Коноплянкою. Я постійно підтримую з ним зв'язок. Думаю, це буде особливий приїзд. Знаю, що він дуже по всьому скучив, особливо по кухні", - наводить слова Ротаня Dynamo.kiev.ua.

Читайте також: Фоменко оголосив склад збірної на матчі проти Білорусі та Словаччини

Нагадаємо, поєдинок проти Білорусі Україна проведе 5 вересня у Львові, а проти Словаччини підопічні Фоменко зіграють 8 вересня в Жиліні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі