У "Ворсклі" спростували заборгованості перед футболістами

Поділитися
У "Ворсклі" спростували заборгованості перед футболістами "Ворскла" зіграє у Лізі Європи © ФК Ворскла
Полтавський клуб не має фінансових проблем.

Почесний президент "Ворскли" Костянтин Жеваго в ефірі програми "Великий футбол" повідомив про те, що полтавський клуб не має жодних проблем фінансового характеру.

"Насправді проблем, як таких, немає. Є домовленості, цим займається менеджмент клубу. Я хочу сказати, що у "Ворскли" достатньо ресурсів, щоб грати і вигравати. "Ворскла" завжди тримала слово і розраховувалася з футболістами. Ніхто не може сказати, що колись було інакше. Це можна перевірити.

Я не хочу говорити конкретні суми заборгованостей, або про якісь зобов'язання. Якщо деякі питання доходять до КДК, значить і у клубу є своя позиція, як розраховуватися з ким-небудь", - повідомив Жеваго.

Нагадаємо, про те, що в "Ворсклі" борги по зарплатах стало відомо минулої зими. Пізніше повідомлялося про те, що керівництво полтавського клубу почало виплачувати борги.

Також повідомлялося про те, що керівництво "Ворскли" скоротило зарплати гравцям, а Младен Бартуловіч і Сергій Сімінін через борги покинули команду.

Відзначимо, що в минулому сезоні "Ворскла" зайняла третє місце в чемпіонаті України, що дозволило полтавчанам пробитися в груповий етап Ліги Європи.

Суперниками полтавського клубу по груповому етапу Ліги Європи стали лондонський "Арсенал", португальський "Спортинг" та азербайджанський "Карабах".

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" і "Ворскла" будуть представлені в FIFA 19.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі