У вересні Мейвезер проведе свій останній бій у кар'єрі - Showtime

Поділитися
У вересні Мейвезер проведе свій останній бій у кар'єрі - Showtime Американець Флойд Мейвезер вважає себе першим у всіх сферах життя © BoxingScene
2 травня в Лас-Вегасі американський боксер здобув 48-ю перемогу в своїй кар'єрі, заробивши при цьому рекордний гонорар в більш ніж 200 мільйонів доларів.

Віце-президент і генеральний менеджер компанії Showtime Стівен Еспіноза вважає, що у вересні його підопічний зоряний боксер Флойд Мейвезер в останній раз в кар'єрі вийде в ринг, щоб провести бій.

Поки не повідомляється, хто саме стане суперником непереможного 38-річного американця, на рахунку якого 48 перемог у 48 матчах, однак імовірна дата бою - 12 вересня.

"Флойд не коливається з цього приводу. Він постійно говорить, що має намір битися 12 вересня. Це буде його останній бій. Світовий бокс повинен дякувати Мейвезера за все, що він зробив для цього спорту за останні два десятки років. Цю подяку він відчує у вересні", - зазначив Еспіноза.

Нагадаємо, що 2 травня в Лас-Вегасі в самому очікуваному поєдинку за останні роки Мейвезер впевнено здолав Менні Пак'яо, залишившись непереможним боксером. Судді віддали перемогу американцю за очками - 119-110, 116-112, 116-112. Гонорар Красеня склав близько 210 мільйонів доларів. При цьому американець стверджував після бою, що реванш навряд чи відбудеться.

Флойд Мейвезер після завоювання бронзи на Олімпійських іграх в Атланті в 1996 році (на думку фахівців, його засудили у півфіналі проти болгарина Серафима Тодорова), пішов у профі і почав своє сходження по кар'єрних сходах. За 19 років на профірингу він ставав чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях за версіями відразу кількох провідних організацій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі