У "Сталі" заперечують звільнення Шищенка за договірні матчі

Поділитися
У "Сталі" заперечують звільнення Шищенка за договірні матчі Шищенко продовжить роботу з молоддю
Тренер молодіжної команди першим заговорив про підозрілі матчі.

У дніпродзержинській "Сталі" заперечують звільнення Сергія Шищенка з поста головного тренера команди U-21 за договірні матчі. За словами президента клубу Вардана Ісраеляна, відомий у минулому футболіст Шищенко не причетний до організації матчів з фіксованим результатом.

"Перше, що я не можу зрозуміти, - те, яким чином організовувалося це засідання, на якому ухвалили такі рішення. Яким чином можна проводити таке засідання, не поставивши до відома президента клубу, обговорювати людину, яка не присутня на зборах - для мене це загадка.

І потім, вони ображають Шищенко за те, що той продає ігри - це маячня якась. Я б на місці Сергія Юрійовича на них у суд подав. Футболістів я не захищаю - я їх сам звільнив ще до того. Вони були причетні до підозрілих моментів. Продавали чи не продавали - це питання. Перш, ніж щось говорити, потрібно обзавестися доказами, відповідати за слова.

З приводу Шищенка - він сам перший подав сигнал про те, що там твориться щось недобре. Ні про яке звільнення Сергія Шищенка мова не йде!", - сказав Ісраелян в інтерв'ю Football.ua.

"Не розумію, що це були за збори, які люди там перебували, хто приймав рішення. Розмовляв з президентом клубу - він запевнив, що все нормально, я працюю далі. А хто очолює цю спільноту, мені судити важко. Буду наймати юристів, які цим займуться аж до судових розглядів. Це наклеп цілковитий", - підкреслив сам Шищенко.

Читайте також: "Карпати" запідозрили гравців молодіжної команди у договірному матчі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чотири гравця "Сталі" U-21 відраховані за договірні матчі, а Шищенко покинув пост головного тренера. Інформацію про відрахування футболістів Ісраелян підтвердив.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі