У соцмережах з'явилося спільне фото молодого Коноплянки і юного Шведа, які стали одноклубниками

Поділитися
У соцмережах з'явилося спільне фото молодого Коноплянки і юного Шведа, які стали одноклубниками Коноплянка і Швед кілька років тому © facebook.com
Кілька років тому вихованець "Карпат" і не підозрював, що буде грати разом зі своїм кумиром в "Севільї".

У соцмережах з'явилося зроблене кілька років тому фото, на якому вже гравець збірної України Євген Коноплянка позує разом з маленьким Мар'яном Шведом. Вчора, 4 серпня, стало відомо, що тепер вже 25-річний Коноплянка і 18-річний Швед стали одноклубниками в іспанській "Севільї".

Батько вихованця "Карпат" Василь Швед підкреслив, що Коноплянка зрадів переходу співвітчизника. "Якщо мріяти і працювати для досягнення цієї мрії, то вона має здатність збуватися. Кілька років тому він робив фото ще маленьким, коли збірна України приїхала у Львів. А тут вони вже будуть разом, в одній команді. Я знаю, що Женя дуже зрадів, що в "Севільї" буде ще один українець", - підкреслив Швед-старший у коментарі сайту "Футбол 24".

Зазначимо, що Мар'ян Швед сьогодні, 5 серпня, вже пройшов медогляд і найближчим часом повинен поставити підпис під угодою з іспанською командою. Очікується, що на перших порах українець буде грати за другу команду "Севільї", проте в перспективі на нього розраховують, як на гравця основного складу.

Коноплянка, нагадаємо, став гравцем "Севільї" в липні і вже встиг провести у складі нової команди кілька товариських матчів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі