У "Шахтарі" заявили, що "зобов'язані потрапити в груповий етап Ліги Європи"

Поділитися
У "Шахтарі" заявили, що "зобов'язані потрапити в груповий етап Ліги Європи" Фонсека пообіцяв "амбітний "Шахтар" © ФК Шахтер
Головний тренер і голкіпер донецького клубу прокоментували майбутній старт команди в кваліфікації ЛЄ.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився думкою про майбутнє протистояння з "Істанбулом" у кваліфікації Ліги Європи.

"Зустрінемося з досить складним суперником, який грає у себе вдома. Повинні показати футбол високого рівня, але при цьому залишатися самими собою, незалежно від результату. Ви побачите амбітний "Шахтар". Ми проаналізували матчі з "Янг Бойз". Зрозуміло, що для нас дуже важливо пробитися в групу Ліги Європи, якщо не вийшло зробити цього в Лізі чемпіонів", - підкреслив Фонсека.

Також наставник "гірників" назвав поразку від "Янг Бойз" великим уроком: "Протистояння з "Янг Бойз" - дуже великий урок для нас, коли ми думали, що краще кого-то. Якщо навіть на папері ми сильніші, то не повинні так думати. Хороші результати можливі тільки тоді, коли ми будемо працювати більше за інших команд. Важливо, щоб команда показувала свою силу на полі. Матч з "Янг Бойз" - урок того, що не потрібно робити. Незалежно від суперника, ми повинні їх поважати, – вдома, на виїзді, скрізь. У цьому плані все повинно бути однаково. Ми хочемо домінувати, грати в атакуючий футбол, створювати гольові моменти - намагаємося так робити. З однією різницею - потрібно завершувати моменти і забивати. Поведінка Шахтаря буде однаковою – атакуючою".

Фонсека вважає, що на "Шахтар" чекає непростий матч в Туреччині: "У нас була можливість побачити деякі товариські матчі "Істанбула". Вони змінилися в порівнянні з минулим сезоном. Їм вдалося відмінно проявити себе в сильному чемпіонаті Туреччини. Незважаючи на те, що вони ще не провели жодного матчу чемпіонату, ми добре їх вивчили. Попереду на нас чекає нелегка гра".

А голкіпер "гірників" Андрій П'ятов заявив, що "Шахтар" зобов'язаний проходити в груповий етап Ліги Європи: "Для нас будь-який турнір важливий. Не вдалося потрапити в Лігу чемпіонів, але розуміємо, що в цьому винні тільки ми. Наш клуб не може без єврокубків, тому зобов'язані потрапити в груповий етап Ліги Європи - це зараз головна мета".

Читайте також: У "Шахтарі" ставлять завдання вийти у фінал Ліги Європи

Нагадаємо, матч "Істанбул" - "Шахтар" відбудеться 18 серпня. Початок зустрічі - о 20.30.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі