У "Шахтарі" вважають, що команда Луческу "в три рази сильніше "Динамо"

Поділитися
У "Шахтарі" вважають, що команда Луческу "в три рази сильніше "Динамо" Палкін впевнений, що "Шахтар" значно випереджає "Динамо" © ФК Шахтер
Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін вважає, що у бійці під час матчу винні динамівці.

За словами гендиректора "гірників" Сергія Палкіна, винуватцями бійки є саме динамівські футболісти.

"Те, що сталося на полі, не вкладається в голові. Бити людину за те, що він поцілував логотип свого клубу, - це просто свавілля. У всьому футбольному світі гравці цілують емблеми після забитих м'ячів. В цивілізованому світі! Поведінка ж "Динамо" - безпрецедентний випадок... Добре пам'ятаю, як Ярмоленко зробив те ж саме, що Степаненко, причому на "Донбас-Арені". І ніхто з наших гравців його пальцем не торкнувся. Про жест Гармаша я взагалі не кажу.

Останній вчинок Ярмоленка - чистої води підлість. А підлість я коментувати не хочу. До речі, це не поодинокий випадок з його боку. Він проявив свою сутність ще в матчі першого кола, коли Тарас з відкритим серцем обмінявся з ним футболками, як це прийнято у футбольному середовищі, а Ярмоленко демонстративно кинув її на газон.

Ну а після того, що сталося у Львові, не залишається сумнівів: наявна системна підлість з боку цього гравця. Якщо хтось сумнівається в моїх словах, подивіться відео цих епізодів", - сказав Палкін.

Також топ-менеджер донеччан впевнений, що "Динамо" значно поступається підопічним Мірчі Луческу, але у киян є перевага домашніх трибун.

"Тут все очевидно. Два роки команда грає на виїзді, без свого стадіону і рідних вболівальників. Будь-який футбольний експерт підтвердить, яке значення має фактор своїх трибун, який вони чинять тиск на суперника, як женуть свою команду вперед. Сьогодні "Шахтар" всього цього позбавлений - і найменша невдача може коштувати чемпіонства. Плюс футболісти постійно в дорозі, буквально живуть в літаках. Це дуже важко".

"А що стосується чемпіонства, скажу так: за підсумками трьох матчів цього сезону "Шахтар" переміг "Динамо" з рахунком 8:0. Я перепрошую, але ми сильніші "Динамо" не в два, а в три рази".

Нагадаємо, "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 3:0. Після третього голу Степаненко підбіг до трибун з уболівальниками "Динамо" і показавши емблему "гірників". Дії півзахисника "Шахтаря" не сподобалися гравцям "Динамо". Ярмоленко вдарив Степаненка по нозі, після чого на полі почалася бійка. Відразу після матчу Степаненко заявив, що його дружба з Ярмоленко закінчилася.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі