У "Шахтарі" ставлять завдання вийти у фінал Ліги Європи

Поділитися
У "Шахтарі" ставлять завдання вийти у фінал Ліги Європи Палкін вважає, що "Істанбул" не можна недооцінювати © shakhtar.com
Гендиректор донецького клубу вважає, що тільки так "гірники" зможуть реабілітуватися за виліт з Ліги чемпіонів.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував результати жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи, а також окреслив завдання "гірників" у другому за значущістю клубному турнірі Європи.

"Ліга Європи - трохи інший турнір. Ми мріяли грати в Лізі чемпіонів. Раз вже так доля розпорядилася, то нашим єдиним порятунком і виправданням перед вболівальниками буде тільки вихід у фінал цього турніру. Що стосується суперника, то це досить молодий клуб, який утворився в 1990 році. У минулому сезоні вони посіли четверте місце у чемпіонаті Туреччини. Молодий, амбітний клуб, який ні в якому разі не можна недооцінювати. Те, що з нами сталося в грі з "Янг Бойз", - це як раз той випадок, і ми отримали те, що маємо", - підкреслив Палкін.

"Звичайно, з моральної точки зору всім дуже складно. На ранковому тренуванні команди після гри видно було по обличчям, що всі дуже засмучені. Морально дуже важко, але треба виходити з цієї ситуації. Наш ще один шанс - показати себе в Лізі Європи. А що значить показати? Це означає дійти до фіналу. Якщо цього не зробимо, то ніяких виправдань нас не може бути", - також сказав гендиректор "гірників".

Читайте також: "Янг Бойз" - "Шахтар": найкращі фото матчу

Нагадаємо, після вильоту з Ліги чемпіонів від "Янг Бойз" "Шахтар" у кваліфікації Ліги Європи зіграє з турецьким "Істанбулом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі