У "Шахтарі" шкодують, що не забили "Бразі" більше

Поділитися
У "Шахтарі" шкодують, що не забили "Бразі" більше Ракицький пропустить другий матч © UEFA
Гравці донецького клубу прокоментували виїзну перемогу в Лізі Європи.

Гравці донецького "Шахтаря" поділилися своєю думкою про перемогу над "Брагою", яка значно збільшила шанси "гірників" на вихід у півфінал Ліги Європи.

Максим Малишев: "Ми налаштовувалися на перемогу і добре вивчили суперника. Містер показав нам матчі "Браги", звернув увагу на слабкі сторони. Так що гра не стала для нас несподіванкою. Самі грали на контратаках, і у нас добре це виходило. Шкода, що в другому таймі не забили більше. Якби забили, то все було б добре".

Ярослав Ракицький: "Суперник дуже сподобався. Сьогодні я зробив всього один фол, причому в тому моменті зіграв у м'яч і в ногу, але отримав картку. Арбітр сказав, що якби гравець не впав, можливо, була б гольова атака... В цілому рахунок хороший. Ми двічі відзначилися у воротах "Браги", могли і більше".

Тарас Степаненко: "Спеціально переглядали перші 10-15 хвилин матчів "Браги", бачили, як активно вони грають удома. У них технічні футболісти, які добре контролюють м'яч. Містер просив, щоб ми не пресингували, тому що у складі суперника практично будь-хто може пройти один в один. Тому ми більше діяли в зонах і намагалися не дозволяти португальцям віддавати гострі передачі.

Непогано зіграли в обороні і використали свої моменти на контратаках. Епізод з голом Ракицького не був спланований заздалегідь. Рішення віддати передачу на дальню штангу, напевно, було прийнято в останній момент. Суперник стояв у зонах, а паси на дальню проходили. Завдяки цьому виникали гострі моменти, треба було використовувати те, що добре виходило".

Нагадаємо, повторну зустріч 1/4 фіналу Ліги Європи "Шахтар" і "Брага" проведуть у Львові 14 квітня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі