У "Шахтарі" прокомментровали трансферні чутки навколо команди

Поділитися
У "Шахтарі" прокомментровали трансферні чутки навколо команди Додо міг перейти в "Баварію" © ФК Шахтер
Футболістами донецького клубу цікавляться гранди світового футболу.

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував трансферні чутки навколо футболістів донецької команди.

"Ми не готові розлучитися з Тете. Офіційних пропозицій немає. Знаю від його агента, що є контакти, інтерес. Сума клаусули, яка звучить, вона правдива. Сума велика. Ми вели переговори з "Баварією" по Додо, але їх не влаштувала ціна.

Ведемо переговори з Коваленком про продовження контракту. Призначена зустріч на наступному тижні по укладенню нової угоди. Сподіваємося, що все закінчиться добре", - сказав Палкін в ефірі програми "Великий футбол".

Додо зіграв в 24 матчах за "Шахтар" у всіх турнірах цього сезону. Бразилець забив 2 голи і зробив 4 результативні передачі

Тете в нинішньому сезоні провів 26 матчів за "Шахтар". На рахунку 20-річного бразильця 5 голів і 4 результативні передачі.

У нинішньому сезоні 24-річний Коваленко провів 21 матч за "Шахтар" у всіх турнірах. На рахунку українця 2 голи і 1 результативна передача. Угода півзахисника з "гірниками" розрахована до літа 2021 року.

Раніше повідомлялося про те, що Коваленко хоче залишити "Шахтар" і переїхати в Європу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі