У "Шахтарі" повідомили про зміну капітана команди

Поділитися
У "Шахтарі" повідомили про зміну капітана команди "Шахтар" не задоволений діями Тайсона © shakhtar.com
На даний момент капітаном "гірників" є Пятов.

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував інформацію щодо позбавлення бразильця Тайсона капітанської пов'язки.

"На цей момент капітаном "гірників" є Пятов. А далі буде видно. Щодо повідомлень Тайсона в соцмережах? Мені важко коментувати це. Деякі повідомлення двоякі, і не зрозуміло до чого саме вони відносяться.

У нас є контракт з Тайсоном. Агентам і пов'язаним з ним людям уже давно відомо, що у контракті прописана сума, за скільки ми його відпустимо. Тому якщо за нього готові були заплатити ці гроші - питань ніяких немає, розмов би не було.

Якщо потенційні клуби не готові платити, то на цьому все закінчується. Тайсон має істотну, серйозну зарплату, тому гнівити Бога йому тут нема чого. Умови у нього прекрасні з усіх боків. Тому потрібно грати і виконувати контракт" – повідомив Палкін в інтервью телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, що Тайсон перейшов до "Шахтаря" в січні 2013 року. Контракт футболіста з клубом розрахований до літа 2021 року. Трансферна вартість гравця оцінюється в 12 млн євро за даними авторитетного порталу Transfermarket.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" представив яскравий промо-ролик до матчу проти "Бенфіки" у Харкові.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі