У "Шахтарі" погодилися дати "Дніпру" зайвий день на підготовку до фіналу Ліги Європи

Поділитися
У "Шахтарі" погодилися дати "Дніпру" зайвий день на підготовку до фіналу Ліги Європи У чемпіонаті "Шахтар" і "Дніпро" зіграють 23 травня
Донецька команда пішла назустріч дніпрянам: гра 25-го туру відбудеться не 24 травня, а на день раніше. Таким чином, Мирон Маркевич буде мати ще один день для підготовки до фінального протистояння з "Севільєю".

В донецькому Шахтарі погодилися допомогти Дніпру в нелегкій боротьбі на трьох фронтах: матч 25-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги відбудеться на день раніше запланованої дати - 23 травня в 18:00. Таким чином, у команди Мирона Маркевича буде один додатковий день, щоб підготуватися до фіналу Ліги Європи з іспанською "Севільєю".

Нагадаємо, що "Дніпро" веде боротьбу за срібні медалі з "Шахтарем", а також зустрічається з командою Мірчі Луческу у півфіналі Кубка України. Однак після поразки від "Динамо" дніпряни суттєво погіршили свої шанси на другий поспіль срібний фініш. Тим більше, що Маркевич зазначив, що в "Дніпрі" роблять ставку на Лігу Європи.

Напевно, в "Шахтарі" розуміли, що навряд чи дніпряни зможуть створити реальні проблеми команді, і швидше за все в нинішньому сезоні "гірники" зможуть-таки фінішувати на другому місці. Тому в залагодженні перенесення не виникло складнощів.

Нагадаємо, що 20 травня у Львові відбудеться матч-відповідь 1/2 фіналу Кубка України: в першому матчі "Шахтар" на виїзді завдяки голу Олександра Гладкого вийшов здобув перемогу 1:0.

Читайте також: "Дніпро" встановив рекорд Ліги Європи за кількістю "сухих" домашніх перемог

Мирон Маркевич після поразки від Динамо заявив, що Дніпро буде готуватися до фіналу Ліги Європи через матчі з Шахтарем.

За словами наставника, у кубковому протистоянні і грі чемпіонату на поле вийдуть ті ж футболісти, що й 27 травня зіграють проти "Севільї" у Варшаві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі