У "Шахтарі" побоюються контратак "Порту"

Поділитися
У "Шахтарі" побоюються контратак "Порту" Луїс Адріану вважає, що "Порту" сильний контратаками
30 вересня донецький "Шахтар" зустрінеться в Лізі Чемпіонів з однією з найбільш стабільних європейських команд останніх 10 років португальським "Порту".

У донецькому "Шахтарі" побоюються контратак чергового суперника по груповому турніру Ліги Чемпіонів португальської "Порту".

Про це на передматчевій прес-конференції розповів нападник "гірників" Луїс Адріану. За його словами, вболівальників і обох суперників чекає захоплюючий двобій.

"Треба остерігатися всього "Порту", а не якихось окремих футболістів. Найбільше небезпеки від них може виходити, звичайно, при контратаках. Але ми думаємо, що буде дуже цікава гра, і вболівальникам сподобається. Головне - сконцентруватися на матчі і добитися перемоги", - зазначив Луїс Адріану.

Читайте також: Луческу назвав нічию з "Атлетиком" вдалим і закономірним результатом

Нагадаємо, що в першому турі португальці розгромили білоруський БАТЕ 6:0, а "Шахтар" зіграв внічию 0:0 з з іспанським "Атлетиком". На думку ряду експертів, "гірники" повністю блокували суперника в організації атак, проте самі не виявили біля воріт опонента достатньої агресії.

Додамо, що "Шахтар" зустрічався з "Порту" у розіграші Ліги Чемпіонів-2011/12. Тоді на стадії групового турніру "гірники" зіграли на виїзді з португальцями 2:2, а вдома поступилися 0:2, і в підсумку зайняли 4-е місце в групі.

Раніше повідомлялося, що у Львові на поєдинку "Шахтаря", який відбудеться 30 вересня о 21:45 на "Львів-Арені" очікується аншлаг. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі