У "Шахтарі" після поразки від "Янг Бойз" сподіваються показати хороший результат у Лізі Європи

Поділитися
У "Шахтарі" після поразки від "Янг Бойз" сподіваються показати хороший результат у Лізі Європи Срна вважає, що в поразці винні всі © ФК Шахтер
Гравці донецького клубу прокоментував виліт з Ліги чемпіонів.

Гравці "Шахтаря" поділилися своєю думкою про поразку від "Янг Бойз" у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Даріо Срна: "Важка поразка, наша команда не може дозволяти собі такого. Вітаю "Янг Бойз" з перемогою, у них було більше бажання, і вони пройшли далі. Звичайно, прагнення було і у нас, але, мабуть, його виявилося замало. Нам усім варто задуматися. Це не той "Шахтар", який хочуть бачити вболівальники. Такого ніхто не очікував. Винні всі: перший - я, інші футболісти, також тренерський штаб. Тому треба робити висновки і рухатися далі. Тепер необхідно показати гарний результат у Лізі Європи. На жаль, якщо не реалізували 10 найчистіших моментів, значить, є проблеми".

Сергій Кривцов: "Прикра поразка, після якої важко щось говорити. Були удари, але у футболі потрібно ще влучати і забивати голи. Сьогодні у нас це не вийшло. Суперник реалізував свої шанси, тому пройшов далі. У "Янг Бойз" вийшли швидкі контратаки, в ході яких ми не встигли перебудуватися. Після другого гола у суперника з'явився кураж, вони піднеслися духом, ми ж, навпаки, підсіли".

Едуардо: "Ми дуже розчаровані. Могли виграти цей матч, створили велику кількість моментів, але не забили і натомість пропустили. Вважаю, що другий тайм ми почали дуже повільно, що і призвело до пропущених м'ячів. Перед матчем пенальті не тренували. Це лотерея - біле або чорне. Повторюся, всі дуже розчаровані. Але це не кінець, ми знаходимося тільки на початку шляху. Потрібно зробити висновки і реабілітуватися в наступних поєдинках, оскільки попереду ще цілий сезон. Звичайно, сьогодні отримали великий удар, але це футбол".

Нагадаємо, після перемоги у Львові "гірники" програли в Швейцарії з тим же рахунком 0:2, а потім поступилися в серії пенальті (2:4).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі