У "Шахтарі" обіцяють до кінця боротися з "Динамо" за чемпіонство

Поділитися
У "Шахтарі" обіцяють до кінця боротися з "Динамо" за чемпіонство "Шахтар" буде до останнього боротися з "Динамо"
Відстань в турнірній таблиці між двома принциповими суперниками становить п'ять очок. Однак у таборі донецької команди вірять у диво.

Лідер нападу донецького "Шахтаря" Луїс Адріану вважає, що "Динамо" може втратити очки в останніх 5 матчах чемпіонату Прем'єр-ліги, що допоможе його команді боротися з киянами за чемпіонський титул.

Нагадаємо, що відстань між "Динамо" і "Шахтарем" становить п'ять очок, при цьому команди вже зіграли в очних зустрічах, і в них перевага на боці киян - перемога і нічия.

"Ми зосереджені не тільки на Кубку. Попереду є ще матчі національної першості. Хто знає... Будуть і інші команди грати з "Динамо" – можливо, вони зможуть відібрати очки у киян. А ми будемо боротися до останнього! Зараз для нас найважливіше – зосередитися на перемогах і, звичайно ж, на кубкових протистояннях", - зазначив бразильський нападник.

Адріану додав, що його команда готова перемагати "Дніпро" у матчі 1/2 фіналу Кубка України, який відбудеться 29 квітня в Дніпропетровську в 19:00.

"Дніпро" дійсно хороша команда. Не думаю, що їм буде бракувати мотивації. Це важливий поєдинок і для них, і для нас, тому будемо битися, боротися. Незважаючи ні на що, ми дуже мотивовані", - вважає Адріану.

Читайте також: Маркевич вважає, що "Дніпро" може поборотися з "Шахтарем" за срібло

26 квітня у Львові Шахтар і Динамо зіграли внічию 0:0, і "гірники" тим самим погіршили свої позиції в боротьбі за чемпіонство. "Динамо" вперше за кілька сезонів не тільки не програло принциповому супернику, але і не пропустило від нього жодного м'яча.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі