У "Шахтарі" бояться провокацій під час донецького дербі у Києві

Поділитися
У "Шахтарі" бояться провокацій під час донецького дербі у Києві Стадіон "Оболонь" прийме донецьке дербі
31 жовтня на київському стадіоні "Оболонь-Арена" відбудеться зустріч двох донецьких команд, які з початку сезону тренуються у столиці.

У "Шахтарі" бояться провокацій під час донецького дербі у Києі, яке відбудеться 31 жовтня в рамках 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Захисник "оранжево-чорних" Дмитро Чигринський вважає, що неприємні моменти можливі скоріше не на футбольному полі, а поза ним.

"Дуже сподіваюся, що провокацій не буде. Скажімо, в Донецьку, коли ми грали з "Металургом" і вдома, і на виїзді, донецькі вболівальники шанобливо ставилися один до одного. Тут такого в принципі бути не може між фанатами "Металурга" і "Шахтаря"! Не хочеться ніяких провокацій за межами газону. На полі всі питання вирішувати! А намагатися впливати на гру ззовні - некоректно, - цитує Чигринського офіційний сайт "гірників".

Нагадаємо, що донецький "Шахтар" буде гостем земляків з "Металурга" на затишному стадіоні "Оболонь-Арена", де в нинішньому сезоні "гірники" вже провели поєдинок Кубка України - в рамках 1/16 фіналу турніру вони насилу здолали 1:0 київську "Оболонь-Бровар". Гол на останніх секундах матчу з 11-метрового викликав у вболівальників киян бурю обурення - негатив глядачі виплеснули частково на футболістів гостьової команди. Після чого наставник донеччан Мірча Луческу заявив про провокації з боку фанатів "Динамо".

Також Луческу обурився діями вболівальників під час матчу 1/8 фіналу Кубка проти ФК "Полтава", який відбувся у Києві на СТК імені Баннікова. Там, нагадаємо, бразильський легіонер "гірників" запустив м'ячем в одного з глядачів, який, нібито образив його расистськими вигуком. До речі, цей інцидент стане предметом розгляду Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ, і "Шахтар" як приймаюча сторона може бути покараний штрафом.

Що стосується Луческу, то він припустив, що хтось намагається змусити його команду проводити матчі закордоном.

Відзначимо, що в чемпіонаті Прем'єр-ліги "Шахтар" йде на третьому місці, відстаючи від "Динамо" на два, а від "Дніпра" на чотири залікових пункти. Додамо, що "Шахтар" уже брав участь у донецькому дербі, коли розгромив земляків з "Олімпіка". Той матч відбувся на стадіоні Баннікова і завершився з рахунком 5:0.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" вдев'яте поспіль вийшов в 1/4 фіналу Кубка України, розібравшись з ФК "Полтава" із загальним рахунком 9:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі