У "Севільї" вважають, що "Шахтар" поступається "Вільярреалу" та "Ліверпулю"

Поділитися
У "Севільї" вважають, що "Шахтар" поступається "Вільярреалу" та "Ліверпулю" Мончі радий, що вдалося уникнути "Вільярреала" © sevilla.abc.es
Спортивний директор "Севільї" Рамон Мончі при цьому впевнений, що шанси обох команд на вихід у фінал Ліги Європи рівні.

За підсумками жеребкування у півфіналі донецькому "Шахтарю" належить провести два матчі проти іспанської "Севільї", а другою парою передостанньої стадії стали "Вільярреал" і "Ліверпуль".

Спортивний директор "Севільї" Рамон Мончі дав характеристику команді Мірчі Луческу і оцінив шанси обох сторін:

"Вільярреал" - команда, зустрічі з якою хотілося уникнути. Ми не хотіли перетнутися з ними зараз, краще в фіналі. Перший крок зроблено, ми вже тут, тому тепер нам належить пройти сильну команду. "Шахтар" - складний суперник. Я хочу бути оптимістом, і, знаючи, що ми будемо боротися до останнього, треба спробувати пройти у фінал. Це дуже складна команда, яка також прийшла з Ліги чемпіонів, як і ми. В їхньому чемпіонаті була зимова пауза, тому вони будуть свіжішими. У них експериментальна команда з кількома якісними бразильцями і такими досвідченими гравцями, як Срна. Хоча на папері вони виглядають не так, як "Ліверпуль" або "Вільярреал", але все одно буде важко".

Також Мончі пригадав зустріч з "Шахтарем" в 1/4 фіналу, коли путівку в півфінал іспанцям приніс гол воротаря Андреса Палопа після удару головою.

"Зараз ми в півфіналі і згадуємо відомий гол Палопа, який свого часу дозволив нам пройти в півфінал, і згодом виграти трофей. Шанси є завжди. Андрес дав нам дуже багато, і цей спогад назавжди в пам'яті. Я не бачу фаворита, в обох півфіналах шанси 50 на 50, і все вирішиться через дрібні деталі. Дві різні пари, буде конкурентна боротьба".

Читайте також: "Шахтар" - "Брага": найкращі фото матчу

Нагадаємо, перший матч "гірники" проведуть проти команди Євгена Коноплянки у Львові, 28 квітня, а матч-відповідь - 5-го травня в Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі