У Росії заперечують перехід трьох біатлоністок до збірної України

Поділитися
У Росії заперечують перехід трьох біатлоністок до збірної України Спортсменки вже встигли виступити на чемпіонаті України з літнього біатлону © Sport Arena
Біатлоністки ще не змінили спортивне громадянство.

Союз біатлоністів Росії заперечує зміну спортивного громадянства біатлоністками.

Раніше повідомлялося, що росіянки Катерина Бех, Анастасія Рассказова та Оксана Москаленко незабаром отримають громадянство України і будуть виступати за юнацьку збірну з біатлону. Біатлоністки брали участь у чемпіонаті України з літнього біатлону, що проходить в Тисовці.

"Ці три біатлоністки ще не міняли спортивне громадянство, поки вони всього лише переїхали в іншу країну. Відповідні документи повинні бути подані в Міжнародний союз біатлоністів, IBU повинен зажадати від СБР дозвільних документів, після чого збирається правління СБР, яке вирішує це питання", - цитує главу медіаслужби СБР Костянтина Бойцова видання XSport.ua.

"Поки це тільки намір, юридично вони не оформили перехід в іншу національну команду. Ще навіть не розпочато процедуру. Якщо процес про перехід спортсменок буде розпочато, правління СБР розгляне питання про карантин, буде він чи ні. Поки обговорювати нічого".

Нагадаємо, Оксані Москаленко 18 років, Катерині Бех - 19, а Анастасії Рассказовій - 20. Перед тим, як отримати згоду на виступ за збірну України, росіянки також отримували запрошення від білоруської федерації біатлону.

Раніше збірна України з біатлону представила нову форму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі