У Росії визначилися із наступником Капелло

Поділитися
У Росії визначилися із наступником Капелло Слуцький буде поєднувати дві посади © pfc-cska.com/
Після трьох закордонних тренерів збірну Росії тепер буде очолювати відчизняний фахівець.

Російський футбольний союз назвав ім'я нового головного тренера національної збірної Росії. Ним став наставник московського ЦСКА Леонід Слуцький. До кінця відбірного турніру Євро-2016 Слуцький буде поєднувати дві посади.

"Ми неодноразово говорили про те, що на даному етапі національну збірну повинен очолити російський тренер. Враховуючи успішну і ефективну роботу Леоніда Слуцького в ЦСКА, вважаю, що саме він є тим фахівцем, якому буде під силу виконати завдання виходу на Чемпіонат Європи-2016", - підкреслив міністр спорту РФ Віталій Мутко.

Слуцький у свою чергу зазначив, що не міг відмовитися від пропозиції РФС: "Враховуючи складну ситуацію, в якій опинилася національна команда, відмовитися від пропозиції я не міг. Керувати збірною своєї країни - велика честь і відповідальність".

Нагадаємо, попередній головний тренер збірної Росії Фабіо Капелло покинув свій пост в липні. Після шести матчів відбірного турніру Євро-2016 російська команда йде третьою в групі G, відстаючи на 4 бали від шведів і на 8 від австрійців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі