У Рівному створять новий баскетбольний клуб

Поділитися
У Рівному створять новий баскетбольний клуб Клуб буде називатися БК "Рівне" © ФБУ
Презентація команди відбудеться 5 липня.

У Рівному з'явиться баскетбольний клуб з однойменною назвою. Створення нової команди підтвердили на зустрічі депутатів міськради та спортивних функціонерів міста, повідомляє офіційний сайт ФБУ.

Нову команду очолить знаменитий гравець, екс-форвард збірної України Сергій Ліщук, який є вихованцем рівненської школи баскетболу та з 1998 по 2003 роки виступав за місцевий "Пульсар".

"Цим ми вдихаємо нове життя в рівненський баскетбол. У цьому виді спорту у нас давні традиції, і ми повинні їх відродити. Я - патріот свого міста, я виріс, і буду працювати тут. Ми повинні забрати дітей з вулиць і дозволити їм займатися спортом", - заявив Лещук.

Новий баскетбольний клуб буде створений на базі чоловічої команди "БК-93 ОШВСМ" (колишній "Пульсар"), яка виступала у Вищій лізі чемпіонату України, і команди жіночої Суперліги "Сузір'я".

Офіційна презентація БК "Рівне" відбудеться 5 липня, тоді ж стануть відомі деталі з приводу майбутнього клубу і його перспектив.

Раніше повідомлялося, що в наступному сезоні баскетбольної Суперліги буде вісім команд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі