У Рівному розпочалося будівництво багатофункціонального Палацу спорту

Поділитися
У Рівному розпочалося будівництво багатофункціонального Палацу спорту Споруда зможе прийняти змагання різного рівня складності © ФБУ
На проект виділено близько 45 мільйонів гривень.

У Рівному почало будівництво нового багатофункціонального Палацу спорту. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

На даний момент на майданчику на вулиці Маракова вже почала працювати техніка, розрівнюється територія та встановлено огорожу.

Палац спорту в Рівному – один з шести об'єктів, на будівництво яких були виділені гроші з держбюджету. П'ять міст отримають по 27 мільйонів державної допомоги: Хмельницький, Тернопіль, Черкаси, Вінниця та Львів, а Рівне – 15 мільйонів. Але крім цього, Рівне отримає ще 30 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку.

Споруди і локації Палацу спорту в Рівному: універсальний ігровий спортивний зал 25х45 (баскетбол, волейбол, гандбол, футзал), трибуни на 3000 місць, роздягальні для спортсменів і суддів, конференц-зал та кімната для прес-центру, автостоянка, відновлювальний центр, тренажерний зал, зал для розминки 24х24 і готель.

Раніше повідомлялося про те, що в Рівному створять новий баскетбольний клуб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі