У разі невдачі в матчі з "Дніпром", Бенітес буде відправлений у відставку - ЗМІ

Поділитися
У разі невдачі в матчі з "Дніпром", Бенітес буде відправлений у відставку - ЗМІ Рафаель Бенітес може залишити "Наполі" © Napoli Fc
Головний тренер "Наполі" пропрацював з командою два сезони, однак новий контракт може так і залишитися без підписів сторін.

Доля іспанського тренера Рафаеля Бенітеса буде залежати від результату матчу Дніпро - Наполі, який відбудеться в рамках 1/2 фіналу Ліги Європи в Києві 14 травня.

Авторитетне видання La Gazzetta dello Sport припускає, що президент "Наполі" Ауреліо де Лаурентіс може відмовитися підписувати з Рафаелем Бенітесом новий контракт, незважаючи на попередню домовленість. За інформацією джерела, ситуація проясниться вже після другого півфіналу Ліги Європи з "Дніпром", який може стати лебединою піснею для Бенітеса в "Наполі".

Нагадаємо, що у першому поєдинку неаполітанці не зуміли обіграти "Дніпро" на своєму полі, зігравши внічию 1:1.

Нервозність у діях Бенітеса відобразилася і на його поведінку в матчі чемпіонату Серії А, в якому "Наполі" зіграв внічию 2:2 з аутсайдером першості "Пармою" 2:2, двічі будучи в ролі наздоганяючих. Іспанець висловив невдоволення діями суддів і незабаром був покараний одноматчевою дискваліфікацією.

Перед матчем Бенітес говорив в тому числі і про суддів, які, на його погляд, допомогли "Дніпру" в Неаполі, а про майбутнє сказав досить коротко: йому треба порадитися з сім'єю.

Після матчу в Неаполі президент місцевої команди Ауреліо де Лаурентіс зажадав відставки Платіні з-за суддівства на користь "Дніпра".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі