У Прем'єр-лізі з'явиться нагорода "Найкращому футболістові місяця"

Поділитися
У Прем'єр-лізі з'явиться нагорода "Найкращому футболістові місяця" Генінсон повідомив про нову індивідуальну нагороду © ФФУ
Традиційна для багатьох турнірів нагорода з'явиться і в Україні.

В українській Прем'єр-лізі кожен місяць один із футболістів буде отримувати нагороду "Кращому гравцеві місяця". Про це повідомив президент УПЛ Володимир Генінсон.

"Прем'єр-ліга продовжує активно розвиватися. Мені приємно оголосити про старт нового конкурсу "Найкращий гравець місяця", аналоги якому проводяться у всьому світі, і в Україні. Ми знаємо, що його давно чекали як вболівальники, так і самі гравці", - сказав Генінсон.

Щомісяця за кандидатів будуть голосувати тренери і вболівальники, після чого переможець буде визначатися за кількістю голосів, які будуть підсумовуватися.

Варто відзначити, що популярність українського футболу серед населення країни продовжує падати. Середня відвідуваність чемпіонату після 13-го туру скоротилася до 4868 вболівальників. Це на 2,8% менше, ніж після аналогічного періоду минулого сезону. Крім того, цей показник є найнижчим за 25-річну історію проведення чемпіонатів України.

Читайте також: Представлений новий логотип української Прем'єр-ліги

Нагадаємо, після 13 турів лідирує у чемпіонаті "Шахтар", який на 6 очок випереджає "Зорю" і на 8 - "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі