У поєдинку з Ф'юрі Кличко ледь не побив антирекорд професійного боксу

Поділитися
У поєдинку з Ф'юрі Кличко ледь не побив антирекорд професійного боксу Кличко рідко влучав у суперника © Братство Кличко
Екс-чемпіон світу завдав дуже мало точних ударів.

У поєдинку з Тайсоном Ф'юрі Володимир Кличко ледь не побив антирекорд професійного боксу за кількістю точних ударів у чемпіонських боях.

Український боксер продемонстрував один з найгірших показників у 12-раундовому поєдинку за всю історію боксу, повідомляє компанія CompuBox, яка вже кілька десятиліть веде підрахунок ударів в чемпіонських поєдинках. За 12 раундів Кличко завдав лише 52 точних удари.

Українець перевершив "досягнення" росіянина Олександра Повєткіна, який як раз в поєдинку проти Кличка завдав всього 59 точних ударів, а також наблизився до антирекорду, який на даний момент ділять три боксери. Це Джозеф Агбеко в бою з Гільєрмо Рігондо, Джеймс Сміт у бою з Майком Тайсоном і Реджі Джонсон у бою з Роєм Джонсом. Кожен з них зміг завдати лише 48 точних ударів.

Читайте також: Володимир Кличко може провести реванш з Ф'юрі на "Вемблі"

Нагадаємо, що поєдинок Кличко - Ф'юрі завершився перемогою британця одноголосним рішенням суддів. Рахунок суддівських записок: 115-112, 115-112, 116-111. Британець відібрав у українця всі його чемпіонські пояси.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі