У послугах українського тренера зацікавлені клуби англійської Прем'єр-ліги

Поділитися
У послугах українського тренера зацікавлені клуби англійської Прем'єр-ліги Віктор Скрипник цікавить англійські команди © werder.de
Віктор Скрипник здійснив прорив з бременським "Вердером", що не могло залишитися непоміченим за межами Німеччини.

Головний тренер "Вердера" Віктор Скрипник потрапив в сферу інтересів відразу двох англійських клубів - "Вест Хема" і "Сандерленда". Про це повідомляє англійська Mirror.

Що стосується "молотобійців", 45-річний українець став четвертим у списку претендентів на пост наставника команди після Рафаеля Бенітеса, Мікаеля Лаудрупа і Славена Біліча. На олівці ж у "чорних котів" поки тільки один можливий претендент – Вальтер Маццаррі.

Нагадаємо, що Скрипник пройшов у "Вердері" всі тренерські рівні, починаючи з юнацької команди, і в жовтні 2014 року очолив головну. Наставнику не тільки вдалося врятувати бременців від вильоту з першої Бундесліги, але і поборотися за єврокубкову зону. Тим не менш у підсумку "музикантам" не вдалося потрапити в Лігу Європи.

У заключному поєдинку чемпіонату Німеччини Скрипник і До зустрінуться з "Боруссією" з Дортмунда. Цей поєдинок має серйозне підґрунтя: по-перше, він буде останнім в першості для Юргена Клоппа на посаді головного тренера дортмундців, по-друге переможець цього матчу фінішує на 7-му місці в турнірній таблиці. У першому колі "музиканти" виграли 2:1.

Раніше повідомлялося, що Юрген Клопп і Рафаель Бенітес претендують на пост головного тренера "Реал", адже керівництво клубу з Мадрида має серйозні наміри звільнити італійця Карла Анчелотті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі