У півфіналі Кубка України зустрінуться два лідери Суперліги

Поділитися
У півфіналі Кубка України зустрінуться два лідери Суперліги У нинішньому сезоні протистояння двох лідерів проходять у напруженій боротьбі © superleague.ua
Баскетбольний Кубок на вирішальній стадії пройде у звичному форматі "Фіналу 4-х". І вже в півфіналі з розіграшу вылетет один з лідерів двох останніх сезонів.

Жеребкування матчів 1/2 фіналу Кубка України визначило в суперники чинному чемпіону Будівельнику южненський "Хімік", який двічі у нинішньому сезоні обіграв киян.

В іншому поєдинку БК "Київ" зіграє з дніпропетровським "Дніпром". Ігри відбудуться 6 березня в столичному Палаці спорту. Переможці пар визначать володаря трофею на наступний день. До речі, вперше в історії матчі так званого "Фіналу чотирьох" відбудеться в п'ятницю і суботу.

Нагадаємо, що "Будівельник" у нинішньому сезоні в чемпіонаті України вже двічі програвав "Хіміку" - 83:84 71:77. Фахівці вважають, що ті результати були закономірними, тому перед киянами стоятиме непросте завдання, щоб утримати трофей в своїх руках. Нагадаємо, що рік тому "будівельники" обіграли у фіналі БК Донецьк.

В третій раз в регулярному чемпіонаті "Будівельник" і "Хімік" зустрінуться 28 березня в Києві - напередодні старту плей-офф.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі