У номері готелю, де перебувала тенісистка Еліна Світоліна, увірвалися озброєні поліцейські

Поділитися
У номері готелю, де перебувала тенісистка Еліна Світоліна, увірвалися озброєні поліцейські Спортсменка зазнала істотне потрясіння © womenstennisblog.com
Відразу після 10 ранку в номер готелю, де живе спортсменка, увірвалися поліцейські зі зброєю напереваги.

Краща українська тенісистка Еліна Світоліна розмістила в Twitter GIF-ку, змістом якої продемонструвала, як її з колегами налякала поліція, яка увірвалася в їх номер зі зброєю. У курортному спа-готелі Hyatt Regency в Індіан-Уеллсі проводилися обшуки, яких зазнала й українська тенісистка.

"Наші обличчя, коли четверо поліцейських вриваються в наш готельний номер, наводять на нас зброю і кричать: "Руки вгору!" - написала Світоліна.

Як писав News Channel 3, в поліцію надійшло повідомлення про стрілянину в готелі, тому поліція відпрацювала всю територію і кожен номер готелю. Частина постояльців була навіть евакуйована.

Втім, багато хто вважає, що постояльці готелю стали жертвами дурного розіграшу, якого часто піддаються знаменитості, які живуть в готелях - щоб полоскотати їм нерви.

14 березня, Еліна Світоліна у чвертьфінальному матчі турніру WTA в Індіан-Уеллсі в трьох партіях обіграла представницю Чехії Маркету Вондрушову.

Матч тривав 2 години і 13 хвилин, за цей час Еліна тричі подала навиліт, допустила одну подвійну помилку і реалізувала 6 брейків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі